Finnish Strong blogin taustaa

by tommi paavola in


Tämä blogi on aloitettu syyskuussa 2012. Finnish Strong –blogissa tarkoitukseni on kirjoitella vapaamuotoisesti fyysiseen harjoitteluun, valmennukseen ja yleensäkin elämään liittyvistä asioista niin kehon, mielen kuin hengellisyydenkin tasolla. Sisällöltään kirjoittelut poikkeavat jonkun verran ns. varhaisemmasta tuotannosta (hehheh...), joihin kuuluvat mm. www.toiminnallinenharjoittelu.com  (kirjoittelua toiminnallisesta harjoittelusta) sekä www.facebook.com/toiminnallinenharjoittelu (yleistä ihmisliikkeen ihmettelyä).

Kirjoittelu ja sisällön tuottaminen on toimiva työkalu itselleni asioiden hahmottamisen helpottamiseksi sekä pääkopan sisällön jäsentelyyn.  Lisäksi sen julkistaminen näin blogimuodossa muodostaa sopivasti positiivista painetta niin laadun kuin säännöllisyydenkin suhteen.

Finnish Strong -nimi juontaa juurensa
1) Englannin kieliseen sanontaan ‘finish strong!’ eli suomeksi ‘loppuun saakka vahvasti’ tai vähän vapaammin “jaksaa, jaksaa”.
2) ns. suomalaiseen voimaan, joka yhdistää niin henkisen kuin fyysisenkin kestävyyden, sisun ja raa’an voiman ja ehkä itsepäisyydenkin. Uskon, että juuristamme edelleen löytyy sitä puhdasta, pullamössöstä vapaata, suomalaista voimaa. 
3. Ja lisäksi yleisellä tasolla siihen, että ‘tehdään asiat loppuun saakka’, ei vain aloiteta tekemään innolla, vaan viedään asiat loppuun silloinkin , kun ei niin enää huvita.

Tommi Paavola

BLOGI KATEGORIAT